Wiggele & Fardou gaan naar Indonesië

Op 14 maart vliegen Wiggele & Fardou naar Indonesië voor een stage periode van 2 maanden! Hieronder stellen ze zich voor één voor één voor:

Fardou-voorstellen

Hallo! Mijn naam is Fardou Bos. Ik ben 20 jaar en woon samen met mijn ouders in Jonkersland (Friesland). Ik zit op het Friesland College waar ik in het tweede leerjaar zit van de opleiding CIOS bewegingsagogie. Ik volg deze opleiding met veel plezier omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om mensen te helpen (op wat voor manier dan ook) en passie heb voor sport. En wat is er nou mooier om dit te kunnen combineren? Het mooiste vind ik dat je met veel verschillende doelgroepen werkt en dat je bij elke doelgroep 

het plezier ziet wanneer ze aan het sporten zijn. Het is voor mij altijd al een droom geweest om stage te lopen in het buitenland. Via een andere student (Wiggele talen) kregen we de vraag of iemand het leuk vond om stage te gaan lopen in Surabaya voor stichting KINDweesKIND. Ik hoefde hier natuurlijk niet lang over na te denken. Ja dat wil ik! Zo’n kans moet je met open armen aanpakken, want die krijg je waarschijnlijk niet weer.  Ontzettend blij was ik met deze kans! Ik ga samen met Wiggele twee maanden stage lopen in Surabaya. Daar gaan we onder andere bij weeshuizen sportlessen geven. Ook gaan we in Surabaya bij de weeshuizen de boel onderhouden en opknappen. Ik kijk erg uit naar deze buitenlandse stage! Het is zeker een uitdaging maar het word een ervaring om nooit te vergeten!

 

Wiggele-voorstellen

Mijn naam is Wiggele Talen en ik ben 18 jaar. Ik doe de opleiding Beweging Agogie op het CIOS in Heerenveen. Voor deze opleiding heb ik gekozen omdat ik mij graag voor mensen inzet, om zich in alle opzichten beter te laten voelen doormiddel van beweging. Mijn hobby’s en tevens mijn sporten zijn: Schaatsen, wielrennen, hardlopen en inline-skaten. Bij de Aktie Sport werk ik als weekend hulp. Dit allen doe ik met veel plezier en passie. Ik ben in contact gekomen met Stichting KINDweesKIND voor buitenland stage. Na paar gesprekken kwam het steeds dichterbij! Uiteindelijk groen licht gekregen van school en van de stichting. We gaan er een leuke maar ook zeker leerzame tijd van maken!

 

Translate »
Doneer nu »