Doe een gift

door 25 mei 2013

Weeskinderen verdienen een toekomst net als ieder ander kind! In Indonesië is de kans om als kind te vondeling te worden gelegd vele malen groter dan in Nederland. Wij vinden dat alle kinderen een kans moeten krijgen om in een veilige omgeving hun talenten te ontwikkelen. Dus ook in situaties waarbij kinderen te vondeling zijn gelegd of zijn afgestaan door de biologische ouders. In zulke gevallen komen kinderen niet altijd terecht op een plek waar zij de dezelfde kansen krijgen als in een gezin.

Stichting KINDweesKIND wil zorgen dat kinderen in weeshuizen weer écht kind kunnen zijn. Dat houdt in: onbezorgd spelend en lerend de wereld ontdekken. Om dit voor elkaar te krijgen is jouw hulp nodig!Help ons weeskinderen te helpen. Door donateur te worden kun jij er bijvoorbeeld voor zorgen dat een kind naar school gaat. Voor €100,- gaat een kind een jaar naar school en krijgt hij of zij de kans om zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor zorg jij ervoor dat dit kind met de juiste kennis aan zijn eigen toekomst kan werken.

Donateur worden, kun je op verschillende manieren doen en iedere gift kunnen wij goed gebruiken om onze weeskinderen een toekomst te geven. Je kunt ervoor kiezen om eenmaal een bedrag te storten door middel van een eenmalige donatie. Door ons structureel te steunen met een maandelijkse bijdrage zijn wij nog beter in staat om onze visie betekenis te geven. Op die manier kunnen we echt in de weeshuizen blijven investeren en ervoor zorgen dat we continuïteit creëren in onze hulp.

Wil jij weten waar jouw donatie aan wordt besteed?

Met jouw gift van € 10,00 wordt een weeshuis voorzien van schrijfmateriaal, kleurpotloden, kleurpapier en spelletjes

Met jouw gift van € 25,00 kunnen wij 5 waterfilters aanschaffen

Met jouw gift van € 50,00 kopen wij een rolstoel voor een gehandicapt kind

Met jouw gift van € 100,00 gaat één weeskind een jaar naar school.

Bedrag

Translate »
Doneer nu »