Smoelenboek

door 9 mei 2013

Yudi Hoekstra (Voorzitter KINDweesKIND)

“Vanuit liefde en compassie naar de medemens wil ik mij inzetten voor weeskinderen in Indonesië. Tevens is dit de basis waarin ik samen met het bestuur en werkgroep mij wil blijven inzetten. Deze inspiratie en motivatie wil ik doorgeven, zodat iedereen zich kan ontwikkelen met zijn/haar mogelijkheden. Dit geldt zowel binnen de stichting als voor de weeskinderen in Indonesië.

Wendy Doedel (Secretaris KINDweesKIND)

“Ik draag als secretaris mijn steentje bij aan stichting KINDweesKIND, een leuke taak met enthousiaste mensen om me heen. KINDweesKIND is een kleinschalig opgezette stichting, elke donatie komt op de juiste plaats terecht. Dit is voor mij belangrijk’’

 

Patrick Dijkstra (Bestuurslid KINDweesKIND)

“Ik ben vanaf de oprichting betrokken bij de stichting KINDweesKIND. Al ver voor de oprichting was mij het persoonlijke verhaal van Yudi Hoekstra bekend en toen hij mij vroeg om onderdeel te worden van de stichting was mijn keuze snel gemaakt. In de weeshuizen in Indonesië zitten voornamelijk gehandicapte kinderen die weinig activiteiten en spullen hebben om zich echt kind te kunnen voelen. Mede omdat ik zelf ook ben opgegroeid met een autistische broer, greep mij dit erg aan.”

Ivo Schotanus (Penningmeester KINDweesKIND)

“Ik heb het goed in Nederland. Ik besef mij terdege dat zaken als eten, drinkwater, een dak boven je hoofd en naar school kunnen gaan, niet per definitie vanzelfsprekend hoeft te zijn. Ik wil met mijn hulp en inzet ervoor zorgen dat de kansen die ik heb gekregen, de weeskinderen in Indonesië ook toekomen. Pay it forward!”

Gert Clifford (Projectleider Financiën)

“Vanaf het moment dat ik zelf vader ben geworden heb ik het gevoel gehad dat ik iets meer wilde doen dan alleen zelf geld te doneren aan goede doelen. Toen ik eind vorig jaar weer in contact kwam met Yudi en we al pratende op de stichting uitkwamen, heb ik eigenlijk geen moment geaarzeld. Nu kan ik “iets meer doen” en daar heb ik enorm veel zin in.”

Marije Haagsma (Projectleider Communicatie)

“Saya memperkanalkan diri Marije Haagsma. Toen ik in contact kwam met Yudi en zijn verhaal las was ik geraakt en tegelijk besloot ik: hier wil ik voor in actie komen! Door de verschillende reizen die ik heb gemaakt, ben ik gaan beseffen hoe goed ik het in Nederland heb en vanuit dat inzicht wil ik graag mijn steentje bijdragen. Met de andere bestuursleden en vrijwilligers werken aan een toekomst voor weeskinderen in Indonesië geeft mij enorm veel energie en plezier. Het is tof om op deze manier bij te kunnen dragen.”

Lysbeth Munniksma (Singer/songwriter van het lied Child be Child)

“Stichting KINDweesKIND vroeg mij een lied te maken voor de stichting. Als weeskind sta je al vroeg in je leven voor uitdagingen. Met mijn lied hoop ik kinderen te motiveren hun dromen na te jagen. “Hold on to dreams, cause you can make them true.”

Domien Hettinga (Projectleider werkgroep)

“Nadat ik stage had gelopen in Indonesië en mij heb ingezet voor KINDweesKIND vroeg de stichting of ik projectleider wilde worden van de werkgroep van de stichting. Nu ik weet hoe het leven van de weeskinderen daar is en hoe zij onze hulp hard nodig hebben, heb ik geen moment getwijfeld en ja gezegd! Ik houd mij nu onder andere bezig met de organisatie van activiteiten en evenementen en ik begeleid de stagiaires die in de toekomst naar Indonesië gaan.

Translate »
Doneer nu »