Benefietconcert 2016

door okt 20, 2016Nieuws0 Reacties

20 november organiseert de stichting KINDweesKIND een benefietconcert voor kinderen in weeshuizen in Indonesië. We vinden het erg leuk als je komt! We hebben leuke muziek, lekker (indo) eten, en allemaal leuke dingen om samen te werken aan een ontzettend goed doel: kinderen in weeshuizen in Indonesië. Afgelopen zomer is onze voorzitter in Indonesië geweest. Hij heeft daar met eigen ogen gezien waarom het zo belangrijk is dat we ons hard blijven maken voor dit ongelofelijke goede doel: kinderen in weeshuizen in Indonesië. We hopen dat ons benefietconcert veel geld op gaat leveren voor dit doel, en misschien goed om te weten: alle opbrengsten gaan naar de kinderen daar! Met 100 euro kunnen wij 1 kind een jaar lang naar school laten gaan in Indonesië. Een van de belangrijkste dingen voor kinderen in weeshuizen in Indonesië is onderwijs. Het is hun kans op een goede toekomst, waar ze voor zichzelf kunnen zorgen. Ons concert levert vast meer op dan 100 euro, draag jij ook bij aan nog meer kinderen naar school? Kom 20 november ook!

Een bijzonder benefietconcert voor KINDweesKIND. Deze stichting zet zich in om weeskinderen in Indonesië een toekomst te geven! 

Er zullen bijzondere optredens voorbij komen van o.a. Sander Metz en Wendy Dekker (beide geadopteerd uit Indonesië) maar Ineke Dijkstra zal op deze middag ook de sterren van de hemel zingen. Misschien komt er ook nog wel een popkoor langs! Daarnaast is er nog genoeg tijd om gezellig met elkaar te praten.
Voor de kinderen zijn er coole activiteiten. Er is een loterij en er is gelegenheid om een hapje te eten. Uiteraard Indonesisch eten..
Het benefietconcert vindt plaats in de pittoreske Martini kerk in Itens. Geef je snel op want vol=vol. De nazit is in het mooie gerenoveerde dorpshuis van Itens tegenover de kerk.

Opgave kan via info@sandermetz.nl of via 0618167503
De kosten zijn € 6,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar € 3,50 p.p.
De GEHELE opbrengst gaat naar Stichting KINDweesKIND.

Translate »
Doneer nu »