Sofie & Chantal stellen zich voor …

door apr 4, 2017Nieuws0 Reacties

Sofie en Chantal zijn naast Wiggele & Fardou ook het grote avontuur aangegaan! Inmiddels zijn ze geland in Indonesië. Hieronder stellen ze zich graag aan u voor.  

Hallo iedereen. Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Chantal Maczka en ik ben achttien jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding CIOS Sport en bewegen in Goes. Ik volg het profiel SBAW ( sociaal beweging agogisch werk). Als sociaal bewegingsagoog krijg je te maken met mensen met een verslaving, gedetineerden en kinderen met gedragsproblemen. Ik woon in een klein dorpje s’- Gravendeel. Het ligt vlakbij Rotterdam, dat kennen jullie wel. Naast school doe ik aan voetballen en ik werk bij de Happy Italy. Ik wil jullie graag vertellen wat ik ga doen in Indonesië.

Aankomende april tot half mei kom ik samen met een studiegenoot stage lopen in Indonesië. Wat ga ik deze periode doen? Ik ga vooral veel sporten met de kinderen en activiteiten geven, die de kinderen leuk vinden. Een middagje knutselen, of een middagje spelletjes spelen. Ik wil vooral dat de kinderen het naar hun zin hebben en leuk met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ik wil een band krijgen met de kinderen en ik wil dat de kinderen een betere band met elkaar krijgen. Vandaar dat ik ook samenwerkingspelletjes wil doen.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sofie Schilling en ik ben 18 jaar oud. Ik volg momenteel de opleiding SBAW (sociaal beweging agogisch werker) aan het Cios Goes-Breda, ik zit hier in het 3e jaar. Ik woon bij mijn moeder en haar vriend in Breda maar ook bij mijn vader in Barendrecht, dat ligt naast Rotterdam. Naast mijn studie hockey ik nog 3x in de week en ben ik trainer & coach van MD3. . Van begin April tot half Mei ga ik samen met een Studie genootje stage lopen in Indonesië, Surabaya.

Waarom deze stage plek? Wij hebben voor deze stage gekozen met als hoofd doel: Sport en plezier brengen naar kinderen voor wie dit niet altijd vanzelfsprekend is.

Wat wil ik gaan doen op deze stage plek? Ik wil vooral veel plezier maken me de kinderen en mijn passie voor sport kunnen overbrengen naar de kinderen daar. We willen allerlei spelletjes met ze gaan spelen en ze laten ontdekken waar zij nou eigenlijk goed in zijn maar ze daar ook bewust van laten worden. Daarnaast willen we ze ook nieuwe dingen laten ontdekken zoals nieuwe spelletjes of sporten. Daarnaast hoop ik dat het een geweldige ervaring gaat worden voor zowel mijzelf als voor de kinderen!

Translate »
Doneer nu »