Disco on ice in thialf

door dec 24, 2014Nieuws0 Reacties

Op 24 januari 2015 van 19:30 uur tot 21:30 uur organiseert stichting KINDweesKIND discoschaatsen in het Thialf stadion te Heerenveen. De opbrengst van het spectaculaire evenement gaat naar de stichting KINDweesKIND. Met het geld zal de stichting de lokale leefomstandigheden van weeskinderen in Indonesië verbeteren en ze een toekomst geven.

Tijdens het evenement is er voor ieder wat wils. DJ Steff da Campo draait samen met Mr. Ferd en zorgt ervoor dat Thialf wordt omgetoverd tot het Ibiza van het noorden. En voor de lekkere trek is er een stand waar heerlijke Indonesische hapjes worden aangeboden. Zo waan je jezelf even in Indonesië.

Daarnaast zal Yudi Hoekstra (Voorzitter KINDweesKIND) zowel zijn verhaal als het verhaal van de stichting vertellen. En tenslotte zal er tijdens het evenement een loterij worden gehouden waarmee je leuke prijzen kunt winnen.

Kortom door het evenement zorgen we er samen met bezoekers, ambassadeurs, sponsors en partners voor dat kinderen in weeshuizen in Indonesië weer écht kind kunnen zijn! Dat houdt in; onbezorgd, spelend, en lerend de wereld ontdekken.

Kaartjes voor het evenement zijn verkrijgbaar voor 5,- euro per stuk.

 

 

Translate »
Doneer nu »