Het nummer CHILD BE CHILD breekt door!

door jun 4, 2013Nieuws

Lysbeth Munniksma heeft een eigen nummer geschreven voor de stichting. Samen met haar band bestaande uit Marcel Staats, Marije Hoekstra, Esther Postma, Kevin Wolters en het jeugdkoor “Amazing” uit Dronrijp, heeft ze het nummer opgenomen in de studio.

Het nummer dat ze heeft geschreven, gaat over het waarmaken van je dromen. Als kind heb je natuurlijk veel dromen, maar die dromen kun je niet altijd waarmaken. Dit lied heeft als boodschap dat jij, juist door de kracht in jezelf te vinden, al je dromen waar kunt maken.

Op 2 juni 2013, tijdens het benefietconcert van KINDweesKIND heeft de release van dit nummer plaatsgevonden. Tijdens dit benefietconcert, gehouden in poppodium Romein, kreeg Lysbeth Munniksma het eerste gedrukte exemplaar door de voorzitter van de stichting aangeboden op usb-stick.
De stichting wil hierbij nogmaals het jeugdkoor Amazing, Lysbeth Munniksma, band en de studio “de Hitfabryk” bedanken voor hun onmetelijke inzet om dit nummer uit te brengen.

Kon je niet aanwezig zijn bij het benefietconcert en heb je het nummer “Child be Child” niet kunnen horen? Wil jij dit nummer daarentegen wel graag beluisteren, vraag dan de usb-stick met daarop het nummer en informatie over de stichting aan via onderstaand aanvraagformulier. De kosten voor de usb-stick zijn € 7,- en het bedrag komt direct ten goede aan onze weeshuizen!

Wil je meer horen en zien van Lysbeth Munniksma, surf dan naar lysbethmusic.nl.

 

Translate »
Doneer nu »