Achmea Health Centre doneert een groot bedrag!

door mei 27, 2013Nieuws0 Reacties

Achmea Health Centre organiseerde op 26 mei de beweegdag. Op deze dag zijn er door Achmea verschillende groepslessen aangeboden en iedereen, leden en niet leden, konden een bedrag betalen om mee te doen aan deze lessen. Het doel: Zo veel mogelijk geld ophalen voor KINDweesKIND.

Op deze dag hebben meer dan 100 mensen zich in het zweet gewerkt bij de groepslessen van RPM, bodypump, bodystep, bodybalance, bodycombat en bootcamp. Iedereen die mee heeft gedaan aan één van deze lessen kreeg na de les een goodiebag.

Naast deze beweegdag, staat de aankomende week bij Achmea Health Centre in het teken van KINDweesKIND. Achmea Health Centre heeft bij LOOP Leeuwarden een stand en de opbrengst van de verkochte artikelen, tijdens deze dag, gaan naar KwK. Daarnaast zullen meerdere mensen van de diverse loopgroepen van AHC, zich laten sponsoren tijdens de Leeuwarder LOOP.

Tijdens de beweegdag van 26 mei en tijdens de LOOP Leeuwarden op 2 juni heeft Achmea Health Centre in totaal € 843,60 bij elkaar gezweet.

Wij willen Achmea Health Centre enorm bedanken voor het mogelijk maken van dit initiatief. Daarnaast willen wij Kenneth van der Bij en Gidion Rinsma bedanken voor de organisatie van de beweegdag!

Translate »
Doneer nu »