Benefietconcert in Romein succes

door jun 5, 2013Nieuws0 Reacties

Het benefietconcert voor stichting KINDweesKIND zondag 2 juni in Poppodium Romein was een groot succes! Maar liefst 160 mensen kwamen af op deze muzikale avond die in het teken stond van de Leeuwarder stichting die zich inzet voor weeskinderen in Indonesië.

Voorafgaand aan het concert presenteerden de stichting en haar vrijwilligers en stagiairs van het Friesland College zich aan een veertigtal genodigden. CIOS-student Domien Hettinga liet aan de hand van foto’s en video’s zien wat zijn stage in Indonesië voor hem heeft betekent. 

Kinderkoor: Child be Child
Ook bracht Lysbeth Munniksma en haar band, samen met kinderkoor Amazing uit Dronrijp, het lied ten gehore dat zij speciaal voor KINDweesKIND heeft geschreven: Child be Child. De opbrengst van de verkoop van dit nummer gaat volledig naar de stichting.

Diverse stijlen
Met optredens van verder Calgary Woods, Eva Laboys, Rough Edge Rock ’n Roll, Hard Time Killing en DJ Klaps stond de avond garant voor een diversiteit aan popmuziekstijlen. Van ingetogen singer-songwriter, melodieuze jazz en stevige bluesrock tot harde rock ’n roll en pompende housebeats.

Stage
De muzikanten en organisatoren zijn als student verbonden aan D’Drive van het Friesland College. De opbrengst van de avond wordt deels besteed aan de stage van Roos van der Velde en Nynke de Jong, die het concert organiseerden. Voor KINDweesKIND gaan ze onder andere muziekles geven aan kinderen in een weeshuis en op een basisschool in Indonesië.

Translate »
Doneer nu »