Jurjen Kingma start zijn stage in Indonesië

door sep 28, 2013Nieuws0 Reacties

Jurjen Kingma, 4e jaars student op het CIOS te Heerenveen, gaat op 30 oktober 2013 beginnen aan zijn 4 maanden durende stage in Surabaya. Naast de diverse stage opdrachten vanuit het CIOS gaat hij zich inzetten voor de weeskinderen in Indonesië.

Om dit alles te realiseren heeft hij de afgelopen 6 maanden veel sponsoracties georganiseerd om met het opgebrachte geldbedrag de weeshuizen te ondersteunen. Naast het organiseren van meerder house party’s heeft Jurjen ook een presentatie gegeven in de kerk van Ferwerd. De opbrengst van de collecte gaat direct naar het goede doel.

Jurjen gaat in Surabaya drie weeshuizen ondersteunen op basis van de vier peilers van de stichting, namelijk: onderdak, gezondheid, onderwijs en welzijn. Op locatie en in overleg met het bestuur gaat hij samen met KINDweesKIND het opgebrachte geld direct inzetten, daar waar het het hardst nodig is. Per weeshuis gaan we samen kijken of er projecten moeten worden opgepakt ten aanzien van de leefomstandigheden van de kinderen. Daarnaast gaat Jurjen op diverse scholen (sport)lessen geven.

Kortom, 4 mooie maanden voor Jurjen, die zijn leven zullen verrijken en 4 mooie maanden voor de weeskinderen door hulp vanuit KINDweesKIND.

 

Translate »
Doneer nu »