Sponsorloop Loop Leeuwarden 2016

door jul 22, 2016Nieuws0 Reacties

Loop jij op zondag 22 mei 2016 de 10e editie van de LOOP LEEUWARDEN voor de stichting KINDweesKIND? Zo sponsor je direct de weeskinderen in de weeshuizen op Java, Indonesië.

Dit jaar organiseert stichting KINDweesKIND een sponsorloop. Tijdens de ‘Loop van Leeuwarden’ laten de deelnemende lopers zich sponsoren. Naast deze sportieve inspanning zet je je in voor de weeskinderen van Yayasan Kartini, een weeshuis dat onderdak biedt aan kinderen die zonder ouders opgroeien.

Met het bij elkaar gerende en opgehaald sponsorgeld kan KINDweesKIND 2 weeskinderen voor 3 jaar naar school laten gaan! De kosten om deze kinderen een gelijke opleiding als andere kinderen te bieden, zijn € 600,- Help je mee?

Hoe doe je mee? Stuur een e-mail naar info@kindweeskind.nl met naam, e-mailadres en telefoonnummer. Je krijgt dan van ons een gepersonaliseerde sponsorkaart toegestuurd. Met deze kaart kun je geld inzamelen voor de stichting. Je kunt dit doen door eenmalig een bedrag te vragen of je laat je sponsoren per kilometer.

Bij de LOOP LEEUWARDEN kun je kiezen voor de volgende hardloopafstanden: KidsRun (1km of 2,5), 5km, 10km, Halve Marathon en de nightrun (5km). Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de loop te wandelen, namelijk de volgende afstanden: 6km, 12km en 25km.

Geld dat jij hebt opgehaald kan worden gestort op het rekeningnummer van de stichting, NL35INGB0004542773 t.n.v. KINDweesKIND te Leeuwarden. Vermeld bij het betalingskenmerk: “LOOP LEEUWARDEN”.

Of je nu individueel loopt of met een groep? Vanuit het bestuur van de stichting alvast enorm bedankt voor jouw sportieve inzet!

Translate »
Doneer nu »