470 km steppen en fietsen voor KINDweesKIND

door mrt 23, 2013Nieuws0 Reacties

“Het pinkster weekend van 2012, was een bijzonder en zwaar weekend!”

Klaas en ik zouden samen de Elfstedentocht gaan fietsen, daarnaast zou ik ook de Elfstedentocht nog gaan steppen. Helaas kon Klaas vanwege zijn knie blessure de tocht niet fietsen. Maar ik ben er voor gegaan, en het was zwaar…

Zaterdag nacht om 00.00 uur was de start van de step Elfstedentocht in Bolsward. De hele nacht ben ik aan het steppen geweest, en de zondags om 17.30 uur kwam ik aan bij de finish in Bolsward. In totaal hebben we 230km gestept. De volgende dag heb ik het rondje nog een keer gedaan, maar toen op fiets. Ik ben 8.00 uur vertrokken vanuit Bolsward en 22.00 uur kwam ik weer aan. Dit was in totaal 240km.

Natuurlijk heb ik dit niet zomaar gedaan, maar het had een reden.

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting en voor onze stage in Indonesië. Ik heb verschillende bedrijven gevraagd of zij ons wilden sponsoren. In ruil daarvoor liet ik hun bedrijfsnaam bedrukken op een T-shirt van KindweesKind.

Tijdens het steppen en fietsen heb ik dus een T-shirt gedragen van KindweesKind met twee ontzettend mooie sponsors; Camping “Parc la Clusure” en Mechanisatiebedrijf D. Kuipers.

Dankzij jullie hebben we al een leuk begin bedrag opgehaald voor onze prachtige stage die ons te wachten staat. Namelijk 240 euro!

Domien Hettinga

Translate »
Doneer nu »