De gemeenschap van Ferwerd collecteert voor Jurjen Kingma

door mei 13, 2013Nieuws0 Reacties

Onlangs heeft Stichting KINDweesKIND een werkgroep in het leven geroepen bestaande uit 4 enthousiaste studenten van verschillende opleidingen. Momenteel zetten zij zich met de meest uiteenlopende acties in voor de stichting.

Zo beet de stoere Jurjen Kingma onlangs de spits af en initieerde hij zijn eerste eigen actie! In de kerk van Ferwerd heeft hij tijdens de zondagmis mogen vertellen over de stichting en wat zijn motivatie is om zich in te zetten voor weeskinderen in Indonesië. Jurjen zal in oktober van dit jaar samen met Katja Regelink de stichting in Indonesië vertegenwoordigen. Tijdens hun 3e jaars stage zullen zij door middel van diverse opdrachten vanuit het CIOS en de stichting de weeskinderen in Indonesië helpen.

Jurjen heeft door zijn verhaal te vertellen ervoor gezorgd dat mensen in de kerk tijdens de collecte extra geld wilde doneren. Het totaalbedrag is € 264,16 geworden!

Wij zijn enorm trots op de actie die Jurjen heeft ondernomen en danken de gemeenschap van Ferwerd voor de financiële bijdrage voor dit project.

Translate »
Doneer nu »